Aardappels zijn eigenlijk het hele jaar door vers te krijgen. Afhankelijk van het seizoen kun je variëren met hoe je de aardappel serveert. Met mooi weer is deze salade een aanrader!! Lekker om lauw te eten, maar kan ook prima bewaard worden in koelkast en koud gegeten worden.
Dit heb je nodig:
voor de salade
- 500 gr aardappeltjes (met of zonder schil, maar net wat de voorkeur heeft)
- handje bieslook, fijngehakt
voor de dressing
- 2 el yoghurt
- 1 el mosterd
- 1 el appelazijn of witte wijn azijn
- 1 el honing
- zout en peper
Zo maak je het:
- Kook de aardappels beetgaar, laat ze wat afkoelen en snijd ze in blokjes.
- Meng in een kommetje de yoghurt, mosterd, azijn, honing en de helft van de bieslook. Voeg naar smaak zout en peper toe.
- Meng de dressing door de lauwe tot koude aardappels. Garneer met de rest van de bieslook.
Eet smakelijk!
Geen reacties